تبلیغات
بسوی خوشبختی - خواص داروئی دارچین
با کلیک روی ستاره یک امتیاز به این مطب بده
 خواص داروئی دارچین ..... سلامت ,

خواص داروئی دارچین

یك دونات دارچین بخورید تا با آرامش كامل همه چیز را زیبا ببینید. دارچین به اصطلاح نوعی والیوم گیاهی خوانده میشود كه دارای اثر آرامكننده و شادكنندهای است و در مقایسه با داروهای آرامبخش تاثیرپذیری آن دوچندان است.


دارچین همچنین رمز جوانی نیز خوانده میشود، چرا كه مصرف روزانه آن انسان را سلامت و جوان نگاه میدارد. دارچین كلیه را گرم میكند و ضعف كمر و پاها را از بین میبرد و كمخونی را درمان میكند.
دارچین بهترین دارو برای دردهای عضلانی است و به تازگی در آمریكای شمالی و كانادا كرمهایی به بازار آمده كه دارای دارچین است و برای رفع درد به كار میرود.
اثر مهم دیگر دارچین پایین آوردن تب است و حتی امروزه دارچین را به صورت قرص و كپسول درآوردهاند كه به عنوان تببر، به كار میرود.
شما میتوانید به آسانی با نوشیدن یك فنجان چای دارچین تب را به سرعت پایین بیاورید. دارچین رگها را باز میكند و اثر خوبی در گردش خون دارد. دارچین خاصیت عجیب دیگری دارد و آن قوی كردن مصونیت بدن در مقابل امراض است و حتی میتوان گفت كه اثر پنیسیلین و پادزیست (آنتیبیوتیك) را به مقدار زیادی دارا است. اگر حس كردید كه ضعیف شدهاید و ممكن است مریض شوید، چای دارچین را فراموش نكنید و حتی اگر سرما خوردهاید یا ضعف شدید دارید چای دارچین بهترین دارو است. یكی از دانشمندان انگلیسی در كتابی كه قرن نهم تالیف كرد ادعا كرده است كه دارچین، معده را تمیز و آرام و قوی میكند. بنابراین اگر ناراحتی معده دارید حتما از دارچین استفاده كنید، دارچین با همه خواصی دیگر طعم بسیار خوبی دارد. حتی اگر چای معمولی مینوشید آن را با یك قطعه پوستدارچین به هم بزنید كه طعم آن را بهتر كند. بیدلیل نیست كه در گذشته سلمانیها كه در حقیقت دكترهای طب قدیم بودند به مشتریهای خود چای دارچین میدادند.

 گذشته دارچین: دارچین گیاهی است با نام علمی
Cinnammomn zelanicum ‏ كه از قدیمالایام در دنیا به كار میرفته است. در مصر حتی قبل از ساختمان اهرام ثلاثه مصر برای درمان امراض مختلف دارچین مصرف میكردند. دارچین اولین بار در سریلانكا یافت شد و بعد از آن، تمام دنیا این چاشنی را شناختند و برای طعم بهتر غذاها استفاده كردند. سریلانكا در حال حاضر بزرگترین تولیدكننده دارچین دنیا است. دارچین درختی است كوچك، به ارتفاع 5 تا 7متر و همیشه سبز كه از تمام قسمتهای آن بویی معطر و مطبوع استشمام میشود. گلهای آن در فاصله ماههای بهمن تا اوایل فروردین ظاهر میشود. برگ این درخت سبز سیر و دارای گلهایی به رنگ سفید است. گیاه دارچین به علت داشتن اسانس و تانن، محرك و قابض است و به عنوان تقویتكننده، اعمال هضم و جریان گردش خون به كار میرود و از آن برای رفع سوءهاضمه، به ویژه در مواردی كه با نفخ همراه باشد، به عنوان بادشكن استفاده میشود. همچنین به علت داشتن تانن در رفع اسهال، ضعف عمومی بدن و انعقاد خون مصرف میشود و به صورت دارو، مانند گرد و تنتور به كار میرود. با بررسی اثر 2 گیاه دارچین و سیاهدانه بروی نفخ معده، نتایجی كه به دست آمد، نشان داد: 60درصد افرادی كه سیاهدانه، 90درصد افرادی كه مخلوط دارچین و سیاهدانه و 10درصدی افرادی كه دارچین استفاده كردند، بهبود یافتند. اروپاییها از گذشتههای خیلی دور در شیرینیپزی و آشپزی از دارچین برای طعم دادن به انواع غذاها و شیرینیها و كیكها استفاده میكرده اند. دارچین كوبیده نشده خیلی بهتر از دارچین آسیاب شده عطر خود را حفظ میكند. از دارچین برای معطر كردن غذاهای گوشتی استفاده میشود. شربت قند دارچینی برای بیماران قندی تازهترین تحقیقات نشان میدهد بیماران مبتلا به دیابت میتوانند با افزودن كمی دارچین به رژیم غذایی خود به حفظ سلامت بدنشان كمك كنند. دارچین یك ادویه خاص است و یكی از اجزای اصلی كاری هندی است. هنگامی كه آن را به غذا اضافه میكنیم طعم شیرینی به غذا میدهد كه حتی میتوان آن را با شكر اشتباه گرفت. ولی در عین حال ضررهای شكر را ندارد. به علاوه دارچین خواص بسیاری از لحاظ سلامت برای بدن دارد. یكی دیگر از خواص دارچین این است كه باعث افزایش كارایی هورمون انسولین در بدن میشود و در نتیجه بدن نیاز كمتری به این هورمون برای كنترل قند خون پیدا میكند. تحقیقات بر حیوانات نشان میدهد كه ادویه مریم گلی اثر انسولین را دو برابر میكند. زردچوبه و میخك این اثر را سه برابر كرده، ولی دارچین حتی اثر بیشتری از ادویههای ذكر شده را بر انسولین خون دارا است. بسیاری از افراد مبتلا به دیابت گزارش دادهاند كه مصرف یك قاشق چایخوری دارچین روزانه تاثیر بسیار مثبتی بر قند خونشان داشته است.

همچنین برخی تحقیقات نشان دهنده تاثیر مثبت دارچین در كاهش فشار خون بوده است. پایگاه اینترنتی رویترز گزارش داد كه در مطالعهای درباره بیماران دیابتی كه به مدت 40 روز روزانه یك گرم دارچین به رژیم غذایی معمول خود افزودند: میزان قند خون، كلسترول و چربیهای خونشان تا 30درصد كاهش یافت و كاهش میزان كلسترول، قند و چربی خون در بیماران دیابتی تاثیر مفیدی در بهبود سلامتی دارد. وقتی بدن حساسیت خود را نسبت به هورمون انسولین از دست میدهد، دیابت نوع دوم بروز میكند. انسولین قند را از خون به سلولهای بدن منتقل میكند تا به عنوان انرژی مورد استفاده قرار گیرد. بنابراین وقتی بدن به انسولین پاسخ ندهد مقدار قند یا گلوكز در خون بالا میرود و منجر به خستگی و تاری دید میشود. افزایش قند خون در دراز مدت میتواند خطر ابتلا به بیماریهای قلبی، نارسایی كلیوی و نابینایی را افزایش دهد. افزودن مقدار كمی دارچین به چای، آب پرتقال یا غلات مفید است. با جوشاندن آب با یك تكه دارچین به راحتی میتوان چای دارچینی نیز تهیه كرد. دارچین همچنین از بروز دیابت نوع دوم در افراد در معرض خطر جلوگیری میكند. دارچین حاوی برخی مواد است كه مصرف زیاد آن میتواند سمی باشد، بنابراین در مصرف این ماده غذایی باید دقت كرد. در این مطالعه 60 بیمار مبتلا به دیابت نوع دوم روزانه 1، 3 یا 6 گرم دارچین یا معادل آرد گندم (به عنوان دارونما) مصرف كردند. آرد گندم و دارچین به شكل كپسول استفاده میشد. میزان گلوكز، چربی و كلسترول تمام بیمارانی كه دارچین مصرف كردند تا 30درصد كاهش یافت، اما هیچ گونه تغییری در كسانی كه دارونما دریافت كردند، مشاهده نشد. همچنین دارچین حاوی تركیباتی است كه عمل انسولین در انتقال گلوكز به سلولها را بهبود میبخشد. دارچین تقریبا هیچ كالری ندارد، به همین خاطر دیابتیها بدون خطر چاق شدن میتوانند با افزودن دارچین طعم مطبوعی به غذای خود بخشند. هر گرم دارچین كمتر از 3 كالری دارد كه بسیار اندك است. تحقیقات قبلی نشان داده بود كه دارچین ظاهرا به سلولهای چربی در تشخیص و واكنش به انسولین كمك میكند. مطالعات آزمایشگاهی و حیوانی نیز نشان داده بود كه دارچین سوخت و ساز گلوكز را حدود بیست برابر میكند. تحقیقات اخیر نشان داده افزودن مقداری دارچین به دسرهای شیرین میتواند افزایش قند خون حاصله از صرف یك وعده غذای حاوی شكر و را تعدیل كند. محققان دانشگاهی به این نتیجه رسیدند كه با افزودن كمی بیش از یك قاشق چایخوری دارچین به یك كاسه پودینگ برنج میزان قند خون حاصله پس از صرف غذای مالمو در سوئد با انجام تحقیقات فراوان به طور چشمگیری كاهش مییابد، این یافته صحت و شواهد و مطالعات قبلی پیرامون این ادویه پرخاصیت را مورد تایید قرار میدهد، ولی به هر حال هنوز پزشكان در تجویز دارچین به عنوان یك درمان اصلی برای دیابت در شك و تردید هستند.

نوشته شده توسط مصطفی فرشباف در پنجشنبه 28 مهر 1390 و ساعت 11:10 ب.ظ
ویرایش شده در جمعه 29 مهر 1390 ساعت 12:08 ب.ظ
 نوشته های پیشین
+ سخن هفته
+ ارتفاعات قله سبلان
+ زیباترین جاهای توریستی دنیا
+ زیباترین جاهای توریستی دنیا
+ طب هومیوپاتی چیست ؟
+ خواص داروئی دارچین
+ اگر می توانستم یک بار دیگر زندگی کنم
+ سخن هفته
+ سخن هفته
+ سخن هفته
+ روشهای جذاب کردن زندگی زناشویی !
+ سخن هفته
+ مهمترین عضو؟
+ غریبه آشنا
+ سخن هفته

صفحات :